Laman Rasmi RCC Global (M) Sdn Bhd

Ingat Manis, Ingat RCC

  • Pengenalan Syarikat


    RCC GLOBAL (M) SDN.BHD adalah sebuah syarikat 100 % milik bumiputera yang dahulunya dikenali dengan nama RCC Global Marketing. Pejabat urusan ini terletak di Johor Bahru. Syarikat ini telah ditubuhkan pada 12.12.12 dan diasaskan oleh En.Azman Bin Mohd Som. Pada NOVEMBER 2013 syarikat ini telah pun dinaik taraf kepada sebuah syarikat SDN.BHD. Syarikat juga menjalankan perniagaan yang sah disisi undang-undang dan memilik lesen AJL: 932070 yang dikeluarkan oleh KPDNKK.


    RCC GLOBAL (M) SDN.BHD adalah salah sebuah syarikat yang di bina atas dasar keprihatinan terhadap masyarakat di samping menitikberatkan kesihatan dan kebajikan setiap pengguna-pengguna setia produk keluaran syarikat.


    Dengan konsep e-dagang dan sistem pemasaran yang unik, ianya juga mampu memberikan peluang kepada masyarakat yang tercari-cari produk kegunaan harian di samping mampu untuk menambah pendapatan lumayan bersama RCC GLOBAL (M) SDN.BHD. Bukan itu sahaja, sebagai PENGGUNA SETIA produk juga mereka boleh menikmati pelbagai faedah dan keistimewaan yang disediakan oleh syarikat.

Visi

Memastikan Jenama yang dikeluarkan oleh syarikat mampu bersaing dipasaran tempatan malahan diperingkat antarabangsa.

Misi

Perancangan jangkamasa panjang & Misi "1 Rumah 1 Produk" untuk kegunaan sendiri seisi keluarga. Dapat melahirkan usahawan-usahawan yang berjaya dan cemerlang.

Motto

Ingat Manis, Ingat RCC

Alamat

No. 36, Jalan Setia Tropika 1/18, 81200 Taman Setia Tropika, Johor Bahru

Certificate